add alumni Registrera

Nominera Årets TUC Alumn 2022

Vem tycker du är en god ambassadör för TUC Yrkeshögskola? Vet du någon som utmärkt sig under sin studietid eller inom sin bransch? Nominera årets TUC Alumn 2022!

Du kanske hade en klasskompis under din studietid som alltid var hjälpsam och spred god stämning. Årets TUC Alumn kan vara någon i din klass som delade med sig av insiktsfulla inslag som du skulle vilja uppmärksamma. Du kan även nominera någon som efter sin studietid har gett sig in på en spännande karriär eller som arbetar med något som gör stor samhällsskillnad. Det kan vara så att du vet någon som är en god ambassadör för TUC Yrkeshögskola och som är villig att ta emot LIA-studerande eller föreläsa på TUC. Det spelar ingen roll om den nominerade tog sin examen i år eller för tio år sedan.

Skicka in din nominering senast den 31 december.

Vi finns här för dig.

Har du tips och tankar kring vårt nätverk? Du kanske vet någon som skull bli en bra föreläsare eller en alumn vars historia vi bör berätta? Mitt namn är Anita och jag är koordinator för TUC Alumni. Om du har frågor gällande vårt alumninätverk eller vill dela med dig av tips så kan du höra av dig till mig!